Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανάσιμη επίθεση κατά ενός 28χρονου άνδρα στην Κυψέλη έχει δημοσιοποιηθεί, αποκαλύπτοντας τη στιγμή του εγκλήματος. Οι δράστες της επίθεσης, δύο αδέρφια ηλικίας 17 και 19 ετών, παραδέχτηκαν ότι προχώρησαν στην πράξη, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τους κακοποιούσε σεξουαλικά κατά την παραμονή τους στην Αλβανία.

Η συμπλοκή εκτυλίχθηκε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, κοντά σε ένα παγκάκι. Αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε τοπικό εστιατόριο, ανέφερε ότι περίπου στις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση, όπου το θύμα δέχετια χτύπημα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, με τα δύο αδέρφια να επιτίθενται αμέσως μετά.

Μετά την επίθεση, ο 28χρονος φάνηκε να περπατά γεμάτος αίματα και δεν απάντησε σε ερώτηση του μάρτυρα αν είναι καλά. Κατευθύνθηκε προς την Πατησίων, όπου τελικά κατέρρευσε από την αιμορραγία. Άλλος μάρτυρας παρατήρησε τουλάχιστον ένα ή δύο τραύματα στον λαιμό του θύματος, καθώς και άλλα τραύματα στην κοιλιακή περιοχή.

Οι δράστες, μετά το έγκλημα, εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησαν την πράξη τους, δηλώνοντας ότι το θύμα είναι ο κακοποιητής τους. Ο 17χρονος ομολόγησε μάλιστα ότι αυτός ήταν που διέπραξε τη δολοφονία.

Πηγή: ethnos.gr