Mεταγωγη των επικεφαλης της θρησκευτικης τελετης εξορκισμου στη πλατεια Αριστοτελουσ στη Θεσσαλονικη / Intime News

Η Εκκλησία Όλων των Εθνών συνεχίζει τη δραστηριότητά της, έχοντας ήδη επεκταθεί από τη Θεσσαλονίκη και στην Αττική. Ο προφήτης Χάρης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τριών μηνών φυλάκιση και χρηματική ποινή 100 ευρώ με αναστολή, ανακοίνωσε μέσω βίντεο τη λειτουργία παραρτήματος στο Περιστέρι.

Στο βίντεο, ο Χάρης αναφέρει: «Τώρα πια όλοι οι πιστοί στην Αθήνα θα μπορούν να έχουν κοντά τους άλλη μία ζωντανή εκκλησία, όπου το πνεύμα του Θεού εργάζεται». Ο συνεργάτης του, Γιάννης, δήλωσε στο MEGA ότι «πολύ σύντομα θα νοικιάσουμε το κτίριο και θα ξεκινήσουμε στο Περιστέρι. Μέχρι να ανοίξει η εκκλησία, ανεβάζουμε κάποια βιντεάκια για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους».

«Τώρα θα ξεκινήσουμε, κατά διαστήματα κάνουμε κάποια meetings με κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται», πρόσθεσε ο Γιάννης, επισημαίνοντας ότι ο Χάρης δεν είναι μόνος του, καθώς υπάρχουν και άλλοι προφήτες που συμβάλλουν στη δράση αυτή. «Είχαμε ένα θέμα με την εκκλησία της Θεσσαλονίκης, αλλά τώρα ξανανοίγει σιγά-σιγά και περιμένουμε να βγει η άδεια για να ξεκινήσει», συμπλήρωσε.

Πηγή: ethnos.gr