Ο ντελιβεράς που δέχτηκε άγρια επίθεση

Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ αποκαλύπτει μια ακόμη σοβαρή καταγγελία για την βίαιη επίθεση σε ένα αλλοδαπό ντελιβερά, παρουσιάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες του θύματος που δείχνουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο καταγγέλλων περιγράφει τα γεγονότα με λεπτομέρειες: «Στην Πλατεία Βικτωρίας, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν, βρέθηκα εκεί με συναδέλφους από την WOLT και την efood. Ξέχασα την κάρτα μου και πήγα να την πάρω από το σπίτι, για να βγάλω χρήματα από τράπεζα κοντά στη γέφυρα Ροσινιόλ, στα Σεπόλια. Όταν πλησίασα τη τράπεζα, ένα άσπρο αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και σταμάτησε κοντά μου. Όταν τους είπα ότι παραβίασαν το STOP, άρχισαν να με βρίζουν. Με ακολούθησαν στην οδό Μανιτάκη και στην διασταύρωση με τη Δυρραχίου, όπου σε κόκκινο φανάρι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκαν ομαδικά. Με χτυπούσαν στο πρόσωπο και το κεφάλι, σαν να ήταν μποξέρ, χρησιμοποιώντας σιδηρογροθιές. Είχαν μαύρα ρούχα και ήταν κοντοκουρεμένοι, δεν είχα καμία ελπίδα να ξεφύγω. Το κράνος μου έσπασε από τα χτυπήματα και βγήκε από το κεφάλι μου. Όταν τελικά έφυγαν, με βοήθησαν περαστικοί που κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, καθώς ήμουν καλυμμένος με αίματα. Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, έμεινα μία μέρα και έκανα πολλές ραφές στο κεφάλι, κάτω από τα μάτια και στο πηγούνι, ενώ μου έσπασαν δύο δόντια».

«Φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα όπως “βρωμοπακιστανέ, φύγε, πήγαινε στη χώρα σου” και “μαύρε, τι νομίζεις ότι είσαι;” Είμαι 18 χρόνια στην Ελλάδα και δουλεύω σκληρά. Αυτές τις ημέρες κάνουμε απεργία για τα δικαιώματά μας. Είμαστε άνθρωποι, όχι ζώα. Θέλω να τιμωρηθούν οι ρατσιστές που με χτύπησαν».

Πηγή: ethnos.gr