ΕΚΑΒ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Γλυφάδα, με συνέπεια τον θάνατο ενός 51χρονου και τον τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων. Τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, κατευθυνόμενα προς την Βούλα, όταν ο ένας από τους οδηγούς, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε σύγκρουση. Από τη σφοδρή πρόσκρουση, το ένα όχημα εκσφενδονίστηκε στη διαχωριστική νησίδα και χτύπησε σε κολώνα ρεύματος. Το δεύτερο όχημα, από την άλλη, έπεσε στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου, συγκρούστηκε με ένα δέντρο και στη συνέχεια χτύπησε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι γιος ενός γνωστού γκαλερίστα και επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με την 29χρονη φίλη του. Ο πατέρας του οδηγού μοιράστηκε τις δραματικές στιγμές που έζησε το πρωί όταν ενημερώθηκε για το τροχαίο, δηλώνοντας στο MEGA: «Από τα ξημερώματα που χτύπησε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν για το τροχαίο είμαστε ανάστατοι. Ευτυχώς ο γιος μου έχει ξεπεράσει το κίνδυνο όσο αφορά τη ζωή του. Φοβόμαστε όμως πάρα πολύ για το μάτι του. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο μάτι. Βρίσκομαι στο νοσοκομείο, ο γιος μου χειρουργείται αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε να τελειώσει το χειρουργείο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Το σημείο του ατυχήματος στην παραλιακή είναι γνωστό για τα πολλά τροχαία που έχουν σημειωθεί εκεί, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο συμβάν.

Πηγή: ethnos.gr