Freepik

Στη Νίκαια, ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας ήρθε στο φως, καθώς η μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού καταγγέλλει ότι το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις συμμαθητές της. Το γεγονός διαδραματίστηκε την Τετάρτη (09/10) κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο 9ο δημοτικό σχολείο. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της ισχυρίζεται ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης από τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

«Δε μας ενημέρωσαν ποτέ για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας και όταν το συζητήσαμε, η δασκάλα την έβγαλε τρελή», δήλωσε η μητέρα, τονίζοντας ότι η κόρη της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σχολείο. Η μητέρα εξήγησε ότι η ιστορία ξεκίνησε όταν το κορίτσι πλησίασε μία συμμαθήτριά της για να ρωτήσει γιατί την αποκαλούν «ψώνιο». Αυτή η συζήτηση προκάλεσε την αντίδραση μιας ομάδας παιδιών, τα οποία επιτέθηκαν.

Η μητέρα του 10χρονου κοριτσιού ανέφερε ότι “την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μη φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου”, και πως κανείς δεν παρενέβη για να τη βοηθήσει. «Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω», επισήμανε, αναδεικνύοντας την αδιαφορία που φέρεται να επέδειξε το σχολείο απέναντι στο περιστατικό.

Πηγή: ethnos.gr