Ένα κορίτσι που κλαίει (Pixabay)

Νέες καταγγελίες απηύθυνε η 14χρονη κοπέλα από τη Λέσβο, συνοδευόμενη από ψυχολόγο, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης. Η ανήλικη είχε προηγουμένως καταθέσει για δύο νεαρούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, που τη βίασαν. Αυτή τη φορά, κατήγγειλε έναν 64χρονο και έναν 22χρονο.

Η 14χρονη κατήγγειλε ότι τον 64χρονο τον είχε συναντήσει σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο και ότι παρόλο που συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέλησή της, εκείνος την βιντεοσκοπούσε κατά τη διάρκεια της πράξης. Όσον αφορά τον 22χρονο, η καταγγελία της αναφέρεται σε ασελγείς προτάσεις που της έκανε τον Ιούνιο.

Το περιστατικό με τους δύο νεαρούς είχε ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, όταν καταγγέλθηκε ότι τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους, ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο σε κοινωνική πλατφόρμα και εκβιάζοντας την ανήλικη. Η πίεση που υπέστη η κοπέλα την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας, με νοσηλεία στο Βοστάνειο. Σημειώνεται ότι πολίτες είχαν προηγουμένως απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του παιδιού» για την υπόθεση.

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης σχημάτισε δικογραφία για τις νέες καταγγελίες και η προανάκριση συνεχίζεται, σε συνδυασμό με την αρχική καταγγελία βιασμού που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: ethnos.gr