Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα (EUROKINISSI)

Κυριακή θα είναι μια ημέρα με ιδιαίτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του «28ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας». Από τις 07:00 έως τις 13:00 θα ισχύσει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση σταθμεύσεων σε διάφορους δρόμους και πλατείες.

Συγκεκριμένα, οι πιο επηρεαζόμενες περιοχές περιλαμβάνουν τις λεωφόρους Σταδίου και Βασ. Γεωργίου, καθώς και την Πλ. Συντάγματος. Επιπλέον, κατά τις ώρες 08:00 έως 13:00 θα υπάρξουν περιορισμοί στις λεωφόρους Βασ. Αμαλίας, Φιλελλήνων και Συγγρού, με κλείσιμο συγκεκριμένων τμημάτων τους, όπως το τμήμα της Συγγρού μεταξύ Αθ. Διάκου και Διον. Αεροπαγίτου.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα επηρεάσει πολλές άλλες οδούς της περιοχής, όπως τις οδούς Μητροπόλεως, Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς, καθώς και τις καθέτους αυτών. Το κλείσιμο των δρόμων θα επηρεάσει και τις πλατείες Ομονοίας και Βάθη, με τροποποιήσεις στην κυκλοφορία και στις καθέτους δρόμους.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να δείξουν προσοχή και να αποφεύγουν τις αναφερόμενες οδούς κατά τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Παράλληλα, συνιστά την τήρηση των οδηγιών των τροχονόμων για να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Πηγή: ethnos.gr