Χαλάνδρι

Λίγα λεπτά μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) στο Χαλάνδρι, εκτυλίχθηκαν σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης. Άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ένα υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην οδό Ηρακλείτου και εκτέλεσαν κλοπή ΑΤΜ από την πρόσοψη του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεοπτικό σταθμό, πριν την κλοπή του ΑΤΜ, οι δράστες είχαν αφαιρέσει ένα ΙΧ και έναν γερανό. Χρησιμοποίησαν τον γερανό για να δέσουν το ΑΤΜ και το ξήλωσαν από το σούπερ μάρκετ, προτού το μεταφέρουν στο κλεμμένο όχημα.

Οι ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου και ενός γερανού καταγράφηκαν σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, το οποίο τώρα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Ένας αστυνομικός της Ασφάλειας παρατήρησε τις ενέργειες των δραστών και ενημέρωσε τις αρχές, προκαλώντας μια κινηματογραφική καταδίωξη. Ωστόσο, ο οδηγός του γερανού έχασε τον έλεγχο, συγκρούστηκε με ένα δέντρο και ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση και διέφυγαν με το ΙΧ, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: ethnos.gr