Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για μία 50χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία μιας 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Αν και μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση στους αστυνομικούς, υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίον της.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που ζούσε η ηλικιωμένη αποκάλυψε ότι η 50χρονη ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή. Στο υλικό που εξετάστηκε, παρατηρείται ότι η 50χρονη εισήλθε στο σπίτι της 84χρονης και παρέμεινε εκεί για περίπου 1.5 έως 2 ώρες. Ωστόσο, μετά την προσαγωγή της, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε φύγει νωρίτερα και ότι η παραμονή της στο σπίτι της ηλικιωμένης δεν υπερέβη τα 45 λεπτά.

Κατά την έρευνα της σκηνής του εγκλήματος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ματωμένες πατημασιές κοντά στη σορό της ηλικιωμένης, οι οποίες εκτιμήθηκε ότι ανήκουν στον δράστη. Επίσης, η 50χρονη φέρεται να αρνήθηκε να παραδώσει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας για να εξεταστούν.

Η υπόθεση ξεκίνησε την Κυριακή 13/10 όταν ο 77χρονος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας ζήτησε από την αστυνομία να ελέγξει την κατάσταση της. Ο ίδιος, ανησυχώντας που δεν είχε νέα της, συνοδευόμενος από έναν κλειδαρά, κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού. Ο χώρος δεν ήταν κλειδωμένος και τα κλειδιά της ηλικιωμένης βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς, όταν οι άντρες της αστυνομίας και ο ξάδερφος της γυναίκας μπήκαν, βρήκαν το άψυχο σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε υποστεί τραύμα στην πλάτη, πιθανόν από μαχαίρι, και επιπλέον τα ίχνη αίματος και οι πατημασιές που βρέθηκαν ενίσχυσαν την εκτίμηση ότι η κατάσταση δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος αλλά εγκληματικής ενέργειας. Η πόρτα δεν παρουσίαζε σημάδια παραβίασης και το εσωτερικό του σπιτιού ήταν σε τάξη, χωρίς ενδείξεις πάλης.

Πηγή: ethnos.gr