Θρίλερ στην Κέρκυρα με νεκρό 68χρονο/Corfunews

Προθεσμία για την εξέταση της υπόθεσης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του συζύγου της στην Κέρκυρα. Κρατείται προσωρινά μέχρι την Τετάρτη, και η τύχη της θα αποφασιστεί από ανακριτή και εισαγγελέα.

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Γεράσιμο Γραμμένο, η κατηγορούμενη δέχεται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγό της, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Το περιστατικό συνέβη ύστερα από έντονη πίεση του συζύγου για ερωτική συνεύρεση, στην οποία η γυναίκα δεν συναίνεσε. Ακολούθησε έντονος καυγάς και, όπως υποστηρίζει, το 11χρονο κορίτσι τους κοιμόταν και δεν βρισκόταν παρόν στην πραγματικότητα της επίμαχης στιγμής. Μετά τη μαχαιριά, η γυναίκα προσπάθησε να του παρέχει πρώτες βοήθειες και μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός, μάζεψε τα αίματα προκειμένου να προστατέψει το παιδί από τη δυσάρεστη εικόνα.

Θα πετούσε ρούχα και το μαχαίρι στον κάδο, και ακολούθως ξύπνησε το κορίτσι, βγαίνοντας από το σπίτι και καλώντας για βοήθεια, καθώς επικοινώνησε με την αστυνομία με την παρουσία της μητέρας του.

Πηγή: ethnos.gr