Video capture

Η επίθεση στη 14χρονη στη Γλυφάδα που οδήγησε στον τραυματισμό της φαίνεται να σχετίζεται με μια κόντρα που είχε ξεσπάσει από πέρυσι μεταξύ της ίδιας και μιας συμμαθήτριάς της. Ο πατέρας της 14χρονης είχε υποβάλει καταγγελία για περιστατικά bullying από τους συμμαθητές της, αναφέροντας μάλιστα και το όνομα της συμμαθήτριας που φέρεται να συμμετείχε στο ξυλοδαρμό. Ως αποτέλεσμα, η εν λόγω μαθήτρια απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Ωστόσο, υπήρξαν προστριβές μεταξύ των οικογενειών, οι οποίες φαίνεται να κλιμακώθηκαν. Στις 15/09, ο πατέρας του θύματος προειδοποίησε τη διεύθυνση του σχολείου ότι υπήρχαν διαδικτυακά ραντεβού με σκοπό την επίθεση στην κόρη του. Παρόλα αυτά, το σχολείο δεν προχώρησε σε καμία προληπτική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν μία 16χρονη και μια 14χρονη που φοιτούσε σε άλλο σχολείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν την επίθεση, ένας νεαρός με τατουάζ παρακολουθούσε την ομάδα των παιδιών και τους έδινε οδηγίες. Στην περιγραφή του, αναφέρεται ότι υπήρξαν σκηνές βίας με την 14χρονη να δέχεται χτυπήματα από πολλές πλευρές και οι επιτιθέμενοι να φωνάζουν “fight, fight, fight”, ενώ ο νεαρός φαίνεται να καθοδηγούσε την κατάσταση.

Πηγή: ethnos.gr