Δημήτρης Καλογερόπουλος

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημάρχου Αιγιάλειας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από μια σφοδρή «μάχη» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ο Καλογερόπουλος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ρίου από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Παρά την άμεση βοήθεια και την εισαγωγή του στην Εντατική, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, δίνοντάς του ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή.

Η ανακοίνωση του δήμου Αιγιαλείας εκφράζει την οδύνη και τη θλίψη που νιώθουν όλοι για την απώλειά του: «Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα, 11 Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.» Στην ανακοίνωση, τονίζεται η αγάπη και ο σεβασμός που έτρεφαν οι πολίτες προς αυτόν, καθώς και η συμβολή του στην ανάπτυξη και πρόοδο της περιοχής.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπηρέτησε τον τόπο με ήθος και αξιοπρέπεια και πριν από έναν χρόνο πανηγύρισε τη νίκη του για δεύτερη συνεχή θητεία ως Δήμαρχος στην Αιγιάλεια. Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κοινότητα. Πηγή: ethnos.gr