Τεράστια ένταση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Το γνωστό «συνεργείο» των αποφάσεων που προκάλεσαν το τεράστιο φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, συνεχίζει να προκαλεί και να ακολουθεί τη γραμμή του ποδοσφαίρου που παίζεται στις σκιές και στα υπόγεια.

Βάζοντας εκ νέου στο τραπέζι τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Τάκης Αγραφιώτης, εξερράγη για τις μεθοδεύσεις της Ομοσπονδίας και έβαλλε κατά πάντων, σε κλίμα τρομερής έντασης.

«Δε θα μας τρελάνετε εσείς. Πάτε και ορίζετε τον τελικό την ημέρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα κάθεται το ποδόσφαιρο να πληρώνει εκατομμύρια στην ΕΠΟ να ακούει τη γνώμη του κάθε Ψαρόπουλου;», αναρωτήθηκε ο Αγραφιώτης.

Μάλιστα, όταν ο Σταύρος Ψαρόπουλος, πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής προσπάθησε να αντιμιλήσει σε έντονο ύφος, πήρε πληρωμένη απάντηση: «Έχεις και εσύ Ψαρόπουλε άποψη; Ό,τι και να κάνεις, τελείωσαν τα μεροκάματα και μην ανοίγεις και πολύ το στόμα σου γιατί είσαι καταγεγραμμένος. Κλείσε λοιπόν το στόμα σου».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι θέση υπέρ της χωρίς καμία αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος πήρε και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr