Με μια φωτογραφία από το αεροπλάνο, λίγο πριν προσγειωθεί στη Σαντορίνη, καλημέρισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τους φίλους του στο instagram.

«Καλημέρα! Προορισμός: Σαντορίνη» έγραψε στο instastory με μια πανοραμική φωτογραφία του πανέμορφου νησιού.

Δείτε επίσης: «Η μικρή μας πριγκίπισσα» – Τα «Χρόνια Πολλά» του Χαρδαλιά στην κόρη του

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου στη Σαντορίνη από όπου θα δώσει και το σήμα για την επίσημη επανεκκίνηση της φετινής τουριστικής περιόδου.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

«Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο καλοκαίρι. Η πρόθεσή μας είναι να υποδεχθούμε επισκέπτες χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ασφάλεια μας!» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση απόψε για την ασφαλή επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου, προβάλλοντας όχι μόνο τις ομορφιές της πατρίδας μας αλλά και μια άκρως επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση της σοβαρότατης υγειονομικής κρίσης με τον κοροναϊό.

Στόχος είναι να καταφέρει η Ελλάδα με αξιώσεις και πραγματικές διασφαλίσεις να προσελκύσει επισκέπτες και να διεκδικήσει κατά το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της συρρικνωμένης πίτας για τη φετινή ιδιότυπη τουριστική σεζόν.

Σοκ με θάνατο βρέφους στη Λαμία – Κοιμόταν στο αμάξι πριν ξεψυχήσει

Πηγή: in.gr