Την πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο για δεύτερη ημέρα, έχοντας διαγνωστεί με κοροναϊό.

Στο μήνυμά του, το οποίο συνοδεύει με βίντεο υποστηρικτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξή του.

«Ευχαριστώ πολύ!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Σημειώνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ακόμη εντελώς «εκτός κινδύνου», αλλά η ομάδα των θεραπόντων ιατρών του είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη» καθώς η κατάστασή του «εξελίσσεται καλά», τόνισε νωρίτερα ο επικεφαλής ιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ, στην τελευταία ενημέρωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

«Η κατάσταση του προέδρου συνεχίζει να εξελίσσεται καλά, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μετά τη διάγνωση» διαβεβαίωσε ο Κόνλεϊ. «Παρότι δεν είναι ακόμη εκτός κινδύνου, η ομάδα των θεραπόντων ιατρών παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη» πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον γιατρό του, ο Τραμπ «πέρασε μεγάλο μέρος του απογεύματος ασκώντας τα καθήκοντά του, και σηκώθηκε και κινήθηκε στο δωμάτιό του χωρίς δυσκολία». Διαβεβαίωσε μάλιστα, πως ο αμερικανός πρόεδρος παραμένει απύρετος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr