Ως έναν από τους βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια τον 63χρονο παιδόφιλο, που συνελήφθη στην Ομόνοια, έπειτα από παγίδα που του έστησε η οικογένεια 14χρονης στην οποία έστειλε χυδαία μηνύματα.

Η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρονο και είπε στην θεία της ότι είναι ένας από τους βιαστές της. Θα πρέπει το παιδί να αναγνωρίσει και επίσημα τον παιδόφιλο, κάτι που αναμένεται γίνει τις επόμενες ώρες.

«Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες« – Τι είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο

«Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή» φέρεται να είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο για τον 63χρονο παιδόφιλο, σύμφωνα με το Star.

Ο διάλογος του παιδιού με την παιδοψυχολόγο:

12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).

Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;

12χρονη: Πάνω από μια φορά.

Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;

12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά, δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, το κορίτσι δεν έχει κληθεί επισήμως για να κάνει αναγνώριση, γιατί τώρα τον είδε και κατάλαβε ποιος είναι.

«Οι επόμενες κινήσεις είναι να ενημερώσουμε τον ανακριτή που έχει αναλάβει τώρα τη δεύτερη δικογραφία με τους οκτώ κατηγορούμενους και από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα δώσει κατάθεση το παιδί, γιατί τον έχει περιγράψει σε κάποιες καταθέσεις της έχει αναφερθεί σε αυτόν», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Ο βιασμός το 1998

Θύμα βιασμού από τον 63χρονο έπεσε το 1998 μία γυναίκα, τότε 35 ετών. Η γυναίκα έψαχνε για δουλειά και είδε την αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για baby sitter. Έτσι πήγε στο σπίτι του αλλά διαπίστωσε «ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι».

«Κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν. Μετά από ημέρες με πήρε ο δικηγόρος του βιαστή μου και με κάλεσε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο γραφείο του εισαγγελέα για να δώσω κατάθεση» συνεχίζει.

«Στο μεταξύ με πήγαν και στον ιατροδικαστή, ο οποίος είδε ότι είχα πέσει θύμα κακοποίησης» λέει και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 63χρονου της έδωσε λεφτά, για να μην κάνει μήνυση στον γιο του. «Όταν βγήκα από το δικαστήριο, πήγε να μου δώσει λεφτά στο προαύλιο αλλά δεν τα δέχθηκα» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr