Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά κάθε φορά που κάνει μια ανακοίνωση ή επίθεση στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας το Μέγαρο Μαξίμου δια του κυβερνητικού εκπροσώπου αποφεύγει να του απαντήσει. Οσες ερωτήσεις ή επιθέσεις κι αν κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Μέγαρο Μαξίμου δεν πρόκειται να απαντήσει. Θα αφήνει τη ΝΔ, δηλαδή το κόμμα να απαντά.

Το τελευταίο διάστημα, μόνον μία φορά απάντησε στον κ. Τσίπρα ο κ. Πέτσας όταν ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Παππά στην υπόθεση με τις ηχογραφήσεις με τον Μιωνή. Ηταν τότε που ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσε εάν γνώριζε για την ύπαρξη του παρακράτους: «Δεν θα τους κάνουμε νοματαίους απαντώντας στις επιθέσεις τους», μου εξήγησε κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αυτή η στρατηγική έναντι του κ. Τσίπρα θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ασχολούμαστε με τη διακυβέρνηση της χώρας και θα κριθούμε από το έργο μας, μου είπε.

Οταν τον ρώτησα τι θα γίνει με την ερώτηση του κ. Τσίπρα για τη λίστα των επιχορηγήσεων των ΜΜΕ (για τον κορωνοϊό) μου απάντησε ότι ο Πρωθυπουργός προτίμησε να απαντήσει για την οικονομία στην κυρία Γεννηματά και ότι η λίστα αυτή, εν πάσει περιπτώσει, θα δοθεί στη δημοσιότητα ή την προσεχή Δευτέρα ή την Τρίτη. Απλώς πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές.

Πηγή: Βηματοδότης

Πηγή: in.gr