Τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων, που πιστεύεται ότι είναι δύο ενήλικες και δύο παιδιά, βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο δυτικό Λονδίνο σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Μετά τον εντοπισμό των τεσσάρων σορών, οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για την ταυτοποίησή τους, ενώ πιστεύεται πως και οι τέσσερις προέρχονται από την ίδια οικογένεια.

Ο άνδρας και η γυναίκα πιστεύεται πως ήταν περίπου 30 ετών, και τα παιδιά 11 και 3 χρονών.

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα έπειτα από κλήση των γειτόνων, οι οποίοι εξέφρασαν ανησυχίες για την κατάσταση των ενοίκων.

Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε «πολύ πρώιμο στάδιο» και ότι δεν αναζητούν κανέναν άλλον σε σχέση με το περιστατικό.

«Πιστεύω ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι – τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας. Ωστόσο, οι επείγουσες έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την ενημέρωση των πλησιέστερων συγγενών τους και δεν θα ήταν σωστό να τους ονομάσω αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Guardian, γείτονας δήλωσε πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι το ασυνήθιστο στη συμπεριφορά τους.

Ο αξιωματούχος δεσμεύτηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες μόλις αυτές εξακριβωθούν και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: in.gr