Ο Δήμος Γλυφάδας και το Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων διαθέτουν δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης για βρέφη ευάλωτων οικογενειών. Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την ενδυνάμωση οικογενειών με την δωρεάν διανομή βρεφικών ειδών.

Το πρόγραμμα συλλογής και δωρεάν διανομής βρεφικών ειδών και εξοπλισμού (καρότσια, κούνιες, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κ.ά.) για βρέφη, νήπια και παιδιά από 0 έως 5 ετών και αποσκοπεί στην ανακούφιση ευάλωτων οικογενειών από τα ιδιαίτερα αυξημένα έξοδα των πρώτων ετών της γονεϊκότητας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έγκυες, νέες μητέρες, νέους πατέρες και παιδιά από 0 έως 5 ετών που βρίσκονται σε δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, σε κίνδυνο φτώχειας ή οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και θα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω των φορέων Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας, όπου οι οικογένειες θα μπορούν να απευθύνονται για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και για την καταγραφή των εκάστοτε αναγκών τους.

Πηγή: in.gr