Ο φερόμενος εκτελεστής υποστήριξε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του. Ποια ήταν η στιχομυθία του με την χήρα του Γ. Μακρή.

Με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη το 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Ο φερόμενος εκτελεστής είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε από το δικαστήριο να αθωώσει τόσο τον ίδιο, όσο και τον αδερφό του.

Όπως είπε είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης. Στην κατάληξη της απολογίας του σήμερα, κλαίγοντας και με τρεμάμενη φωνή ζήτησε να τον αθωώσουν λέγοντας: «Και εγώ και ο αδερφός μου είμαστε αθώοι. Μου λείπει πολύ η οικογένειά μου».

Τότε η χήρα του Γιάννη Μακρή, κυρία Καρύδα, του απάντησε, «και εμένα ο άνδρας μου…». Και ο κατηγορούμενος της είπε: «Έχω συμπόνοια για εσάς και καταλαβαίνω. Τα ΜΜΕ με έχουν κάνει κάτι που δεν είμαι, πίστέψτε με δεν έχω σχέση δεν σκότωσα τον σύζυγό σας. Πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με κρίνει αθώο και θα γυρίσω πίσω στο παιδί μου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υπεράσπιση (θέλοντας να καταδείξει ότι είναι μόνο ένας ο δράστης) ζήτησε να ακουστεί ένα ηχητικό ντοκουμέντο για πρώτη φορά, ακούγονται οι πυροβολισμοί κι ενας γείτονας να ζητά βοήθεια, καθώς και η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και μετά να ανάβει η μηχανή. Τότε η κυρία Καρύδα ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr