Για την μέχρι τώρα πορεία της εστίασης και την επιστροφή των πελατών μίλησε στο LIVE NEWS ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Ο κόσμος βγαίνει, θέλει να βγει έξω. Υπάρχει πληρότητα στα εστιατόρια της Αθήνας και είναι μοιρασμένη, υπάρχει πληρότητα όλες τις ημέρες, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο» σημείωσε ο κ. Σκαρμούτσος για την πορεία της εστίασης μετά την επαναλειτουργία της, σημειώνοντας πως από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως οι πολίτες ξοδεύουν και λίγα περισσότερα χρήματα από πριν το lockdown.

Αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται, ο γνωστός σεφ υπογράμμισε πως έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα υπήρχαν.

«Όλα ακολουθούνται, είμαστε πάρα πολύ οργανωμένοι. Γενικώς η εστίαση περίμενε το άνοιγμα πάρα πολύ καιρό και οργανωθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, γιατί το να κλείσεις τώρα με κάποια κρούσματα είναι κακό» τόνισε ο κ. Σκαρμούτσος, προσθέτοντας ότι οι πελάτες αρχίζουν να χαλαρώνουν, κάτι που φοβίζει τους ανθρώπους της εστίασης.

«Παρ’ όλα αυτά είμαστε εκεί να τους υπενθυμίζουμε ότι τα κρούσματα μειώνονται με αργούς ρυθμούς και πως πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα που ισχύουν» υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Αν με ρωτούσατε πριν ένα μήνα, θα βλέπατε ότι ήμουν και γω σε απόγνωση, όμως όλα δείχνουν ότι θα πάει καλά το καλοκαίρι, τα μηνύματα που έρχονται είναι πολύ θετικά» συμπλήρωσε ο γνωστός σεφ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr