Ο δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο LIVE NEWS για την αντίδραση της Ιωάννας στις νέες ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης, οι λεπτομέρειες  της οποίας συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Αρχικά ο κ. Αλεξανδρής άφησε αιχμές γύρω από όσα δήλωσε μιλώντας στο MEGA, ο  συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζοντας ότι ακούγεται «κάπως» να αντιπαραβάλει κανείς το σοκ που έχει υποστεί το θύμα της επίθεσης, με αυτό που βιώνει η 35χρονη μετά τη σύλληψή της.

Δείτε επίσης: Καταδικάστηκε ο 19χρονος δολοφόνος της Τοπαλούδη για τον βιασμό ΑμεΑ

Κανείς έως τώρα δεν μπορεί να κατανοήσει το κίνητρο της επίθεσης και ο κ. Αλεξανδρής μίλησε για την αντίδραση της Ιωάννας, αφότου ενημερώθηκε για τη σύλληψη της 35χρονης κατηγορούμενης.

«Υπάρχει μία πικρή ανακούφιση. Ανακούφιση για τη σύλληψη του ατόμου που ευθύνεται, αλλά πικρία γιατί δεν της άξιζε όλο αυτό. 

Εξεπλάγην, γιατί δεν ήταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ότι υφίσταται όλο αυτό, χωρίς λόγο. 

Δεν υπήρχαν σχέσεις, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε βόλτα, στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών είχαν συναντηθεί. Δεν είχαν καμία ιδιαίτερη σχέση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ . Αλεξανδρής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στο MEGA:

Τα ζώδια όταν «τρώνε άκυρο» από αυτόν που γουστάρουν

Πηγή: in.gr