Αρχισαν να συγκεντρώνονται οι πρώτοι διαδηλωτές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή το Thessaloniki Helexpo Forum.

Με σύνθημα στα πανό «Κάτω η κυβέρνηση της Δεξιάς» διαδηλωτές από την Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην Καμάρα επί της Εγνατίας Οδού.

Παράλληλα, στην Καμάρα είναι συγκεντρωμένοι και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε – ΕΛΜΕ.

Διαδηλωτές από το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί στην Αγία Σοφία επί της Εγνατίας Οδού.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χ.Α.Ν.Θ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, συνδικάτων, σωματεία εργαζομένων, αγροτικοί σύλλογοι στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.

Ισχυρά είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. που δημιούργησε φραγμούς με κλούβες των ΜΑΤ και κιγκλιδώματα, απαγορεύοντας την πρόσβαση των διαδηλωτών στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και προς το παραλιακό μέτωπο.

Μάλιστα, στο σημείο της συγκέντρωσης έφτασε και ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αυτή την ώρα δεν πραγματοποιείται καμία κυκλοφορική κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ κλούβες είναι παραταγμένες παντού καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά επτά πορείες.

Αναλυτικότερα, κλειστοί παραμένουν οι εξής δρόμοι:

  • Εγνατία Οδός από την 3η Σεπτεμβρίου, και πραγματοποιούνται εκτροπές από Καυταντζόγλου
  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας με εκτροπές από τη Μπότσαρη
  • Λεωφόρος Στρατού στο ύψος του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης»

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr