Η Βέροια δεν τα κατάφερε απέναντι στον Λεβαδειακό και με δύο ήττες με 1-0 δεν μπόρεσε να πάρει την απευθείας άνοδο στη Superleague και θα έχει μια ακόμα ευκαιρία απέναντι στη Λαμία στο μπαράζ.

Ο Πάυλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα του είχε κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσει τον αγώνα, αλλά δεν τις αξιοποίησε όπως θα έπρεπε. Ακόμα ανέφερε πως απέναντι στη Λαμία θα τα δώσουν όλα για πάρουν την άνοδο μέσω την διαδικασία των μπαράζ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παύλος Δερμιτζάκης: 

Αρχικά σχολίασε:

«Γνωρίζουμε ότι ήταν δυο παιχνίδια με δύο πολύ καλές ομάδες που πήραν πανάξια τις πρώτες θέσεις στους ομίλους. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δυο ομάδες ήταν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κα να παιχτεί μες τον αγωνιστικό χώρο και να είναι μια διαφήμιση για την Super League 2».

Για τα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό:

«Αν μιλήσουμε και για τα δυο παιχνίδια, στο πρώτο o Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε το προβάδισμα. Στο σημερινό θα έλεγα πως ήταν ένας μονόλογος μπήκαμε αποφασισμένοι, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε το γκολ, το ίδιο έγινε και στο δεύτερο. Θεωρώ ότι κλείστηκε ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε το γκολ».

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Λαμία:

«Σίγουρα υπάρχει διαφορετική δυναμική ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Ενώ για τα επεισόδια είπε:

«Τέτοιες στιγμές δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο, έπρεπε οι αξιωματούχοι των ομάδων να προστατέψουν τον κόσμο και τις ομάδες»

Πηγή: in.gr