Στην πρώτη μουσική βραδιά του MEGA εν μέσω καραντίνας και με τον πανικό από την πανδημία χαραγμένο στα πρόσωπα μας ο Αντώνης Ρέμος μας έδωσε απροσδόκητη χαρά.

Μια ξεχωριστή ιδέα, με καλλιτέχνες να ερμηνεύουν σε στούντιο μεγάλες επιτυχίες τους και εμάς από το σπίτι να τους απολαμβάνουμε αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Στο ζοφερό κλίμα εκείνων των ημερών οι πρώτες συναυλίες στο MEGA ήταν μεγάλη παρηγοριά για τους κατοίκους όλης της χώρας που βρίσκονταν αποκλεισμένοι σπίτι μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και από τότε οι Παρασκευές μας απέκτησαν μουσική, κέφι και διασκέδαση.

Από τον Απρίλιο και μετά, κάθε Παρασκευή στο MEGA αγαπημένοι τραγουδιστές έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, μας θύμισαν παλιά αγαπημένα τραγούδια τους και μας χάρισαν τις νέες τους δουλειές. Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Μέλιsses, Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πυξ Λαξ, μας συντρόφευσαν όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αλλά και μετά, η αγάπη έγινε συνήθεια και οι τηλεθεατές επέλεγαν να παρακολουθούν τις μοναδικές μουσικές εκπομπές κάθε Παρασκευή βράδυ.

Τώρα λοιπόν, το MEGA έφτιαξε τις καλύτερες στιγμές από αυτές τις εκπομπές και τις παρουσίασε σε ένα εκπληκτικό Best Of. Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες με τις οποίες συγκινηθήκαμε, χαρήκαμε και χορέψαμε, είχαμε την ευκαιρία να τις ακούσουμε ξανά, σε ένα μοναδικό πάντρεμα.

Κατέκλυσαν τα social media τα μηνύματα αγάπης

Οι τηλεθεατές έμειναν στο MEGA «Ευχαριστούμε πολύ για τη διασκέδαση», «Καταπληκτική ιδέα οι εκπομπές της Παρασκευής», «Μπράβο στο MEGA που φτιάχνει κάθε μας Παρασκευή», «Πολύ όμορφο πρόγραμμα», «Απόψε ταξιδεύουμε», «Ευχαριστούμε πολύ το MEGA για τις μοναδικές βραδιές που μας χάρισε», «Άλλη μια υπεροχή Παρασκευή», «Ευχαριστούμε MEGA», «Μπράβο, υπέροχη νύχτα με πολλές αναμνήσεις», «Το καλύτερο πρόγραμμα», «Φανταστική βραδιά. Συγχαρητήρια σε όλους σας», «Μπράβο σας, υπέροχο πρόγραμμα», «Απίστευτες ελληνικές βραδιές», ήταν μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών που απόλαυσαν για μια ακόμη φορά τις καλύτερες στιγμές κορυφαίων ερμηνευτών.

Πηγή: in.gr