Η ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα από το Περιστέρι, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει πως το πρόβλημα της Ένωσης είναι στα γκαρντ και την έλλειψη αθλητικότητας.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Μπράιαν Ανγκόλα, επισημαίνοντας πως ο σύλλογος είναι τυχερός που το εντόπισε σε έναν προληπτικό έλεγχο.

Τέλος, ρωτήθηκε για την περίπτωση απόκτησης κάποιου παίκτη, λέγοντας πως αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι μόνο ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

Για το πρόβλημα του Μπράιαν Ανγκόλα: «Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ: «Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αυτό μετρά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ».

Για την απόκτηση κάποιου παίκτη: «Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους».

Πηγή: in.gr