Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Κολοσσό και ο Στέφανος Δέδας μίλησε για την έλλειψη σταθερότητας που έχει η ομάδα του, κάτι που δεν της επιτρέπει να πιάνει καλύτερη απόδοση.

Παράλληλα στάθηκε στην πολύ απόδοση των Ροδιτών στην τέταρτη περίοδο, ενώ επισήμανε πως η Ένωση βρίσκεται ακόμα στο «χτίσιμο».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Νομίζω πως η αποτελεσματικότητά τους στο τρίποντο ήταν ο κύριος λόγος που δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Για εμάς, είναι μια κακή ήττα.

Σίγουρα έχουμε τα θέματά μας, έχουμε προβλήματα, δεν παίζουμε πολύ καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα. Έχουμε κομμάτια με πολύ προσπάθεια στην άμυνα, αλλά δίνουμε και εύκολο καλάθι. Δεν έχουμε σταθερότητα για να έχουμε καλύτερη απόδοση.

Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του προπονητή. Όταν χάνεις στο γήπεδό σου… Ξαναλέω… Είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε την ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη.

Προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα, προσπαθούμε να την κάνουμε καλύτερη, έχουμε εντοπίσει τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη».

Πηγή: in.gr