Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν μπόρεσενε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στα ΜΜΕ, όπου τόνισε πως είναι περήφανος για τους Μπακς και την προσπάθεια που κατέβαλαν μετά τον αποκλεισμό τους από τους Σέλτικς.

«Παίξαμε σκληρά και ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν χάσαμε, δεν αλλάζει το πόσο αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πόσο περήφανος είμαι για εκείνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για τον χαρακτήρα, για την σκληράδα αυτού του γκρουπ.

Περάσαμε πολλά μαζί, είχαμε επιτυχία και απόψε πέσαμε σε έναν τοίχο. Φτάσαμε στο τέλος και αυτό πονάει. Και είναι και δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ελαφιών», ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο Γιάννης σε αυτή τη σειρά και αντιμετώπισε μια πολύ καλή αμυντική ομάδα, έδειξε ότι εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο. Ήταν απίστευτος, στο σκοράρισμα, στην επίθεση, στη δημιουργία, στον αλτρουισμό του. Είμαι περισσότερο από εντυπωσιασμένος μαζί του και πώς βρήκε τρόπο να τα κάνει όλα αυτά».

Πηγή: in.gr