Η Γιουβέντους θέλει να φέρει ξανά στο Τορίνο τον Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Γάλλος έχει αγωνιστεί ξανά στη «Μεγάλη Κυρία» από το 2012 έως το 2016, όπου μετακόμισε ξανά στους κόκκινους διαβόλους.

Πλέον η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να καταφέρει να πείσει τον Πογκμπά να επιστρέψει στο Τορίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η βρετανική «Μirror» η Γιουβέντους προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ στον 29χρονο κεντρικό μέσο για να τον πείσει να πει το «ναι» και να αγωνιστεί ξανά στη «Μεγάλη Κυρία» μετά από έξι χρόνια.

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα προσφέρει και επιπλέον χρήματα που έχουν να κάνουν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων και θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Πογκμπά θα πειστεί και θα παίξει πάλι στη Serie A. Πάντως και άλλες ομάδες έχουν στο στόχαστρο τους τον Πολ Πογκμπά και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Πηγή: in.gr