Ένας έφηβος κατάφερε να καθηλώσει το ακροατήριο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, με το μήνυμα του υπέρ του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ,  Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπρέιντεν Χάρινγκτον είναι ένα 13χρονο παιδί με τραυλισμό, που πέρυσι συνάντησε τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε ομιλία του και τον άκουσε να του λέει ότι και ο ίδιος είναι άτομο που τραυλίζει.

Έξι μήνες αργότερα και λίγο πριν από την τελική ευθεία για τις κάλπες στις ΗΠΑ, ο 13χρονος κλήθηκε να μιλήσει στο συνέδριο των Δημοκρατικών και αναφέρθηκε στο πόσο τον βοήθησε εκείνη η συνάντηση.

«Χωρίς τον Τζο Μπάιντεν δεν θα σας μιλούσα σήμερα», είπε χαμογελώντας στην κάμερα ο Μπρέιντεν. «Τον συνάντησα πριν από μερικούς μήνες και μου είπε ότι είμαστε μέλη του ίδιου κλαμπ, τραυλίζουμε. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό να ακούω ότι κάποιος όπως εγώ έγινε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο 13χρονος αναφέρθηκε στις συμβουλές που του έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

«Μου είπε για ένα βιβλίο ποιημάτων του Γέιτς, που διάβαζε δυνατά για να εξασκηθεί. Μου έδειξε πώς σημειώνει στις ομιλίες του, προκειμένου να είναι εύκολο να τις διαβάσει. Οπότε, έκανα το ίδιο σήμερα», συνέχισε, δείχνοντας το χαρτί που κρατούσε. «Και τώρα σας μιλώ για το μέλλον, το δικό μας μέλλον», είπε ακόμη.

«Είμαι ένα κανονικό παιδί και μέσα σε λίγο χρόνο ο Τζο Μπάιντεν με έκανε να νιώσω πιο σίγουρος για κάτι που με ενοχλούσε όλη μου τη ζωή», συμπλήρωσε και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr