Ενταση επικράτησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό των Ανω Λιοσίων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει «χοντρό» επεισόδιο με τον GM της Ενωσης, Γιώργο Χήνα.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο General Manager της ΑΕΚ πλησίασε τον γκαρντ του Ολυμπιακού και του ζήτησε τον λόγο για τον τρόπο που πανηγύριζε τα καλάθια που έβαλε, με τον διεθνή άσο των Ερυθρόλευκων φεύγοντας για τα αποδυτήρια να απαντάει στον Γιώργο Χήνα και να επικρατεί ένταση στο παρκέ του κλειστού των Ανω Λιοσίων.

Οπαδοί της ΑΕΚ που είδαν το επεισόδιο που είχε ο GM της Ενωσης με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, κινήθηκαν απειλητικά προς τον άσο του Ολυμπιακού εισβάλλοντας στη φυσούνα.

Παραλίγο, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια με τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, που βρίσκονταν στο σημείο.

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ευτυχώς, κατεύνασε τα πνεύματα, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα μέλη της πειραϊκής ομάδας να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Πηγή: in.gr