Ασφάλεια, εμπιστοσύνη, εξωτισμός αλλά και γενναίες δόσεις χιούμορ είναι τα κύρια συστατικά του φετινού καλέσματος του Δήμου Λειψών στο πλαίσιο του ανοίγματος του Ελληνικού Τουρισμού, τονίζει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Με κεντρικό σύνθημα «Λειψοί – αν σου έλειψε το εξω(τικό)!» και αστείες φράσεις όπως «Καραϊβική… Λειψοί και είσαι εκεί!», «Χονολουλού… Λειψοί και είσαι αλλού», «Μονακό; Πάρ’το σκάφος και έλα εδώ!» ο ακριτικός προορισμός των Δωδεκανήσων θα ταξιδεύει το κοινό μέσα από μία έξυπνη καμπάνια, «ντύνοντας» το μετρό με αφίσες και βίντεο σε δεκάδες σταθμούς.

Πρωταγωνιστές στη νέα καμπάνια είναι οι όμορφες γωνιές του γραφικού χωριού των Λειψών αλλά και οι εξωτικές παραλίες που θυμίζουν γνωστούς μακρινούς προορισμούς από όλο τον κόσμο.

«Από την περασμένη Δευτέρα, φοράμε πλέον τα καλοκαιρινά μας στο Μετρό Αττικής, αφήνουμε πίσω το χθες και πάμε Καραϊβική, Χαβάη, Μονακό και Χονολουλού μέσω… Λειψών και πάντα με ασφάλεια!» εξηγεί ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος. Στο πλαίσιο του καλέσματος του Δήμου Λειψών για διακοπές, την επίσημη πρώτη του εμφάνιση κάνει και το νέο βίντεο του προορισμού:

Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και των υδάτων, ο δήμος φέτος υλοποίησε εγκατάσταση και λειτουργία water kiosk για προμήθεια πόσιμου νερού σε χαμηλό κόστος και «κατήργησε» στην ουσία τη χρήση των πλαστικών μπουκαλιών. Ταυτόχρονα, η ομόφωνη απόφαση για την κατάργηση πλαστικών μίας χρήσης σε καφέ- εστιατόρια περιόρισε τη χρήση πλαστικού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι Λειψοί, επελέγησαν ως ο ιδανικός τόπος για να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει το πρώτο καταφύγιο περίθαλψης δελφινιών στον κόσμο.

Πηγή: in.gr