Στη σύλληψη ενός διάσημου πρωταγωνιστή τηλεοπτικής σειράς για βιασμό προχώρησαν οι αρχές στο Λονδίνο. Ο 25χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό.

Ο νεαρός ηθοποιός, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, συνελήφθη μετά την καταγγελία από νεαρή κοπέλα πως τη βίασε σε κατοικία στο νότιο Λονδίνο.

Η επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Οι αρχές μίλησαν με τη νεαρή γυναίκα και της προσφέρουν την απαραίτητη εξειδικευμένη υποστήριξη.

Ο νεαρός ηθοποιός, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.

Ερευνούν τον διάσημο ηθοποιό

«Η αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά την καταγγελία μιας γυναίκας γύρω στα 20 που κατήγγειλε ότι βιάστηκε ενώ βρισκόταν σε κατοικία στην περιοχή Southwark στις 30 Δεκεμβρίου 2022», σημειώνεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί προσφέρουν υποστήριξη στο θύμα. Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Οι συμπρωταγωνιστές του 25χρονου ηθοποιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, έχουν μείνει εμβρόντητοι από τους ισχυρισμούς και τη σύλληψή του.

Η σύλληψή του σόκαρε το καστ της τηλεοπτικής σειράς στην οποία συμμετέχει.

Έχουν όλοι τους αναστατωθεί από την είδηση, με μια πηγή εκ των έσω να σημειώνει πως πρόκειται για πολύ σοβαρό ισχυρισμό που τους σόκαρε όλους.

«Προφανώς συναντήθηκαν νωρίτερα εκείνο το βράδυ σε ένα πάρτι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες και θα προχωρήσουν στον σχηματισμό της υπόθεσης σε περίπτωση που συγκεντρωθούν αρκετά στοιχεία για να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού

Πηγή: in.gr