Το Toshimaen είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας στο Τόκιο το οποίο εδώ και 94 χρόνια ψυχαγωγεί χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες σε μια έκταση 220.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τώρα αυτό το θρυλικό λούνα παρκ της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, αναμένεται να μεταμορφωθεί σε ένα νέο θεματικό πάρκο Χάρι Πότερ.

Η ιδιοκτήτρια του Toshimaen, υπέγραψε συμφωνία με την Warner Bros. Japan, την Itochu Corporation και άλλους εταίρους για την κατασκευή του θεματικού πάρκου για τον Χάρι Πότερ.

Πρόκειται για το δεύτερο μόλις θεματικό πάρκο τέτοιου τύπου στον κόσμο μετά το Λονδίνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το θεματικό πάρκο έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων για τον δημοφιλή μάγο, πρόκειται να ανοίξει το πρώτο εξάμηνο του 2023.

✨ Our doors will be reopening 20th August, tickets on sale tomorrow at 1pm BST. ✨

We’re looking forward to welcoming…

Δημοσιεύτηκε από Warner Bros. Studio Tour London στις Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Σκηνικά, κοστούμια και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε ταινίες του Χάρι Πότερ θα είναι διαθέσιμα στο κοινό, επιτρέποντας στους θαυμαστές να βιώσουν σκηνές από τη δημοφιλή σειρά.

Step back into the world of Harry Potter and experience the magic, once again. Here’s everything you need to know before your visit: https://bit.ly/WBSTL-Safety-Measures

Δημοσιεύτηκε από Warner Bros. Studio Tour London στις Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Η Warner Bros. σχολίασε ότι «ανυπομονεί να δημιουργήσει κάτι πολύ ξεχωριστό διατηρώντας ταυτόχρονα την αρμονία με το τοπικό περιβάλλον».

Οι επισκέπτες στο νέο θεματικό πάρκο Χάρι Πότερ θα μπορούν να απολαύσουν γλυπτά που τοποθετούνται στην είσοδο της μονάδας από χαρακτήρες από τις ταινίες.

What do you think makes for the perfect visit to the Studio Tour? ⚡️ Leave your tips below!

Δημοσιεύτηκε από Warner Bros. Studio Tour London στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr