Ανοιχτά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τα οποία πήραν μια μικρή παράταση δύο ημερών, προκειμένου να προλάβουν να ικανοποιήσουν την τεράστια ζήτηση που παρατηρείται, μετά την ανακοίνωση του lockdown.

Ωστόσο, αυτό δεν θα ισχύει για τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε καθεστώς lockdown από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Χαρδαλιάς. η παράταση θα ισχύσει μόνο για αυτούς που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

«Δεν θα σπάσουμε την επιδημιολογική κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών» ήταν συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Χαρδαλιά στο GRTimes.

Υπενθυμίζεται ότι τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς lockdown στις 7/11. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου θα κατεβάσουν και αυτά ρολά, όπως όλα τα υπόλοιπα καταστήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr