«Όπως όλα δείχνουν βιώνουμε ένα νέο έντονο κύμα της πανδημίας, η οποία σε λίγο συμπληρώνει δύο χρόνια. Καθημερινώς δεκάδες συνάνθρωποί μας φεύγουν από τη ζωή, ενώ άλλοι παραμένουν διασωληνωμένοι. Σε αυτές τις συνθήκες ενός ιδιόμορφου πολέμου, δεν μπορεί να μπαίνουν ψευδοδιλήμματα ούτε να καλυπτόμαστε με υπεκφυγές. Μοναδική διέξοδος από το τούνελ αυτό είναι ο εμβολιασμός. Είναι, επομένως, ευτύχημα, που η Εκκλησία της Ελλάδος και φωτισμένοι Ιεράρχες, όπως ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, πρωτοστατούν σε αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού, που γίνεται σήμερα και εδώ στην Κοιλάδα με την κινητή μονάδα εμβολιασμού».

Τα παραπάνω τόνισε ο γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του αγιασμού που τέλεσε ο εφημέριος της Κοιλάδας π. Αδάμ.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της ΔΣΟ, στο προαύλιο χώρο του ναού υπήρχε κινητό συνεργείο εμβολιασμού, που έδινε τη δυνατότητα στους πιστούς να εμβολιαστούν.

Ο κ. Χαρακόπουλος εξέφρασε την ελπίδα ότι «με αίσθημα ατομικής ευθύνης αλλά και αληθινής έγνοιας για τον συνάνθρωπό μας όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί θα νικήσουμε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία».

Πηγή: in.gr