Ο Χάντσον Σμιθ κατέκτησε την τρίτη θέση στο 400μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον. Λίγες στιγμές μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Στην συνέντευξη που έδωσε εξήγησε πως έναν χρόνο πριν είχε επηρεαστεί σε τέτοιον βαθμό από τους  τραυματισμούς, τα χρέη και την απομόνωση κατά τη διάρκεια του κορωνοιού, που είχε αποκτήσει ψυχικά προβλήματα.

Μάλιστα συγκλόνισε το κοινό όταν αποκάλυψε πως όλα αυτά τον οδήγησαν στο να πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας.

Τα συγκλονιστικά λόγια του Σμιθ:

«Είχα τεράστια προβλήματα ψυχικής υγείας το 2021 Δεν το γνωρίζουν πολλοί, αλλά κυριολεκτικά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Αγωνιζόμουν γνωρίζοντας ότι πονούσα όλη την ώρα, πήγαινα σε αγώνες γνωρίζοντας ότι δεν είμαι 100%.

Φαντάσου να πατάς στη γραμμή με αυτό το συναίσθημα. Έχεις μεγάλη πίεση γιατί όλοι περιμένουν πολλά από σένα. «Δεν μπορούσα να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πολλούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια της Covid-19, ήμουνα μόνος μου στην Αμερική. Λατρεύω την Αμερική, αλλά ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου. Ήταν δύσκολο. Η μαμά μου και οι άλλοι έλεγαν «άκου, κάνε αυτό» και τώρα ξεπλήρωσα τα χρέη, με πήρε η Puma και τώρα έχω αυτό το μετάλλιο. Ειλικρινά, πολλοί άνθρωποι θα είχαν ραγίσει.

Πηγή: in.gr