Την επανένωση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς επιζητεί ο Καϊρί Ίρβινγκ, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και ο γνωστός δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, ο Αμερικανός γκαρντ προσέγγισε τον «Βασιλιά» με σκοπό να μάθει αν ενδιαφέρεται να γίνουν και πάλι συμπαίκτες, αυτήν τη φορά στους Ντάλας Μάβερικς. Βέβαια, ο Ίρβινγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μείνει ελεύθερος από το Ντάλας και είναι unrestricted free agent.

Η πιθανή συνεργασία του με τον ΛεΜπρόν όμως φαίνεται πως μπορεί να τον οδηγήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς. Ο «βασιλιάς» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2025, κάτι που σημαίνει πως μόνο με ανταλλαγή θα μπορούσε να πάει στους Μάβερικς.

Ρεαλιστικά ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα υπογραφεί η νέα σύμβαση συλλογικής εργασίας (CBA) του NBA, με σκοπό να εμποδίσει τις ομάδες να μπορούν να διαθέτουν τρεις παίκτες με super-max συμβόλαια στο σύνολό τους. Συνεπώς για να φτιαχτεί μια σούπερ τριάδα με Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάποιος από τους πρώτους δύο θα έπρεπε να δεχθεί μία σημαντική μείωση αποδοχών.

Πηγή: in.gr