Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την καταγγελία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών κατά του Στάθη Λιβαθινού ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο ηθοποιός, με αφορμή την καταγγελία περί προσβλητικής συμπεριφοράς από τον Στάθη Λιβαθινό, τοποθετήθηκε μέσω InstaStory. «Εκτός από το πονάω, υπάρχει και το ξερνάω… (Με ευγενικό τρόπο πάντα)», έγραψε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Παράλληλα, ανέβασε τις φωτογραφίες δύο ανάπηρων καλλιτεχνών: της ηθοποιού Μάρλι Μάτλιν και του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν.

Ο Μπουγιούρης ήταν ο πρώτος που είχε καταγγείλει τον Λιβαθινό

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε τον Στάθη Λιβαθινό για συμπεριφορά ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας, η οποία τον σημάδεψε βαθιά.

Στη συνέχεια, ηθοποιοί με αναπηρία κατήγγειλαν στο ΣΕΗ τον γνωστό σκηνοθέτη για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά εναντίον τους.

Ο Λιβαθινός υπήρξε καθηγητής του Παναγιώτη Μπουγιούρη στη δραματική σχολή και είχε υποστεί ψυχολογική βία επί τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ηθοποιού στα social media.

«Ήσασταν χυδαίος, προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια, όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους», είχε γράψει παλιότερα ο Μπουγιούρης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr