Το φαξ με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι αποφάσισε να αποχωρήσει είδε το φως της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της είδησης πως ο Αργεντινός ενημέρωσε τους Καταλανούς πως θέλει να φύγει, διέρρευσε το περιβόητο φαξ που έφτασε στα γραφεία των μπλαουγκράνα πριν από μερικές ημέρες και προκάλεσε σοκ στη διοίκηση των Καταλανών.

Στο έγγραφο ο αργεντινός άσος τονίζει πως απόφασή του είναι η αποχώρηση από τους μπλαουγκράνα ως ελεύθερος, εκμεταλλευόμενος σχετικό όρο στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο φαξ:

«Μέσω του παρόντος εγγράφου εγώ, ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, ζητώ να λυθεί το συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών που επί του παρόντος έχω με το διακεκριμένο σύλλογο, βασισμένος στη ρήτρα αριθμός 24 που μου δίνει αυτό το δικαίωμα.

Εκτιμώ όλες τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική προετοιμασία που μου προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας μου.

Μαθήματα που μου επέτρεψαν να θεμελιώσω τόσο το τεχνικό όσο και το ανθρώπινο προφίλ μου.

Όμως, για προσωπικούς λόγους ήταν μια δύσκολη απόφαση, που ελπίζω ότι θα γίνει αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από τη διεύθυνση αυτού του συλλόγου.

Με εκτίμηση»

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr