Ούτε στο… Δελφινάριο όσα συμβαίνουν με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και όλους αυτούς τους απίθανους τύπους στην ΕΠΟ που παριστάνουν τους παράγοντες με πρώτο τον Τάκη Μπαλτάκο.

Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί και οπλοφορεί μια πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί, θα επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά πως αυτό το βαρέλι δεν έχει… πάτο. Διότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας μετά την συμφωνία με την OPAP αρένα όπου θα πληρώνει (…μόλις) 60.000 ευρώ το παιχνίδι στην ΑΕΚ, τώρα ετοιμάζει και νέα συμφωνία μαζί της. Για το προπονητικό της κέντρο.

Ναι, στα Σπάτα η εθνική ομάδα. Και άντε με το καλό κάποια στιγμή να βγάλουμε τα γαλανόλευκα με τον αγκυλωτό σταυρό και να φορέσουμε σαν εθνική ομάδα… κιτρινόμαυρα! Μόνο αυτό δεν έχει κάνει ακόμη, ο θεωρητικός της ακροδεξιάς που παριστάνει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε φυσικά τη σχέση που έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον δρόμο για τα Σπάτα και τη νέα προπονητική έδρα της Εθνικής. Εξάλλου ο ίδιος ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει κρύψει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι «ο πρόεδρος μου» σε τοποθετήσεις του.

Το θέμα της συμφωνίας της ΕΠΟ με τον Μελισσανίδη, ώστε η Εθνική να προπονείται στα Σπάτα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «Τελευταία Σελίδα». Κατά σύμπτωση η ΕΠΟ δεν φρόντισε να βρει λύση, καθώς ήταν γνωστό ότι έπρεπε να φύγει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Πηγή: in.gr