«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, για την φριχτή δολοφονία της 20χρονης.

Η αναφορά στην Καρολάιν και ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της, προκαλεί αν μη τι άλλο οργή καταδεικνύοντας παράλληλα ότι το θράσος δεν έχει όρια.

Το γεγονός ότι ο ίδιος την σκότωσε, το γεγονός ότι σκηνοθέτησε το έγκλημα αλλά και το γεγονός ότι υποδυόταν το ρόλο του κακόμοιρου συζύγου και πατέρα δεν φαίνεται να περνάει από το μυαλό του.

«Πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα»

Χαρακτηριστική είναι η οργισμένη αντίδραση του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Νιώθω επίσης ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων λέγοντας παράλληλα ότι: «Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», διαμήνυσε.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11,5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα εκτίσει περίπου 20 χρόνια.

Πηγή: in.gr