
Aνατροπη στη δίκη του ισοβιτη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η δίκη του οποίου συνεχίζεται κανονικά. Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετειου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα είναι απών από το εδώλιο και διέταξε τη πρόοδο της δίκης.
Το δικαστήριο ακόμη αποφασίσε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.
Το δικαστήριο αυτή την ώρα βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να ορίσει αυτεπαγγέλτως δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.
Πηγή: in.gr