Ο Ατρόμητος γίνεται 98 χρονών και η οικογένεια του συλλόγου, μαζί με όλο τον Δήμο του Περιστερίου, γιορτάζει τα γενέθλια της ομάδας τα οποία είναι στις 31 Μαΐου.

Αναλυτικότερα, η ΠΑΕ αποφάσισε να τοποθετήσει σχετικές αφίσες σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και στο Δημαρχείο της περιοχής, με την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων.

«Πέρασαν 16 χρόνια που οι χαρές ήταν περισσότερες από τις λύπες. Όλοι μαζί καταφέραμε να καταξιώσουμε τον Ατρόμητο ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί οι δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβούν.

Το παράσημο που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs. H ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει όλος ο κόσμος.

Χρόνια πολλά σε όλη την «οικογένεια» του συλλόγου, ο δρόμος προς τα 100 χρόνια ας είναι στρωμένος με πολλές επιτυχίες», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός.   

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr