Intime

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, 31 ετών, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προκαλώντας σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η αιτία θανάτου του ήταν ο «πνιγμός εντός ύδατος».

Το πρωί της Τετάρτης (9/10), ο Μπάλντοκ συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στη συνέχεια, τα ίχνη του χάθηκαν για αρκετές ώρες. Η σύζυγός του, που βρίσκονταν στην Αγγλία με το παιδί τους, ανησύχησε και επιχείρησε να τον καλέσει, χωρίς επιτυχία. Αφού νιώθοντας ανησυχία, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου διέμενε ο παίκτης, ο οποίος την ενημέρωσε ότι θα πάει στο σπίτι του.

Κατά την άφιξή του, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι ο Μπάλντοκ ήταν αναίσθητος στην πισίνα και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες άφιξαν στο σημείο περίπου 9 λεπτά αργότερα και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του παίκτη. Εκλήθη και ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν εξωτερικά τραύματα στο σώμα του.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει αφήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε κατάσταση σοκ. Πολλοί από τους συμπαίκτες του και μέλη της ομάδας έσπευσαν στο σημείο όταν ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός. Στην σκηνή βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς και άλλοι παίκτες και παράγοντες, όλοι τους συντετριμμένοι από την απώλεια του φίλου και συμπαίκτη τους.

Πηγή: ethnos.gr