AP

Η Τότεναμ κυριάρχησε στο Ολντ Τράφορντ, επιτυγχάνοντας μία εντυπωσιακή νίκη με 3-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Ο Τζόνσον άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′, ενισχύοντας την κυριαρχία της Τότεναμ.

Η κατάσταση για τους Κόκκινους Διάβολους έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν ο Μπρούνο Φερνάντες αποβλήθηκε στο 42′, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια, η Τότεναμ πρόσθεσε δύο ακόμη γκολ, με τον Κουλουσέφσκι να σκοράρει στο 47′ και τον Σολάνκε στο 77′, ολοκληρώνοντας μία άνετη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, στο ματς του Πόρτμαν Ρόουντ, η Ιπσουϊτς αντιμετώπισε την Αστον Βίλα και το 2-2 έφερε μεγάλη ανατροπή. Ο Λίαμ Ντέλαπ, ο οποίος άνοιξε το σκορ νωρίς (8′), είδε την ομάδα του να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ρότζερς να ισοφαρίζει στο 15′ και τον Γουότκινς να δίνει προβάδισμα στην Αστον Βίλα στο 32′. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, με τον Ντελάπ να ισοφαρίζει ξανά στο 72′, εξασφαλίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό για την Ιπσουϊτς.

Πηγή: ethnos.gr