Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφιερώνουν το γκολ που πέτυχαν στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ (Intime)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πορεύεται απ’ την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ και με τη νίκη του 1-0 επί του ΟΦΗ, έδειξε τη δύναμή του σε μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ιστορίας του. Είναι ενθαρρυντικό ότι οι Πράσινοι έλυσαν το γόρδιο δεσμό των δύο προηγούμενων νικών τους, αυτές με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, κατακτώντας δώδεκα πόντους και μένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν ωρίμασμένος και ουσιαστικός, με τον Τετέ σε εξαιρετική φόρμα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αναδειχθεί σε ζωτικής σημασίας παίκτη της ομάδας, υπογράφοντας το νικητήριο γκολ. Στο 6ο λεπτό, η συνεργασία του με τον Τζούριτσιτς οδήγησε σε ένα άριστο αριστερό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας, και έτσι άνοιξε το σκορ για τους Πράσινους, γκολ που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους με ενός λεπτού σιγή και φορώντας φανέλες με το νούμερο 32 κατά την προθέρμανση. Όταν ο Τετέ πέτυχε το γκολ, οι συμπαίκτες του συγκεντρώθηκαν γύρω του και σήκωσαν ψηλά τη φανέλα του Τζορτζ.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, αν και είχε κάποιες ικανές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όπως το δοκάρι του Γιουνγκ στο 41′, οι Πράσινοι κατάφεραν να διατηρήσουν την αμυντική τους συγκέντρωση.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (79’ Αμπάντα), Μπαϊνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Σενγκέλια, Φούντας (68’ Ριέρα), Γιούνγκ (78’ Σαλσέντο).
Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο (79’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (90’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (79’ Ουναϊ), Τζούρισιτς (61’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79’ Νίκας).

Πηγή: ethnos.gr