Intime

Απόψε (21:45, Novasports Prime, ALPHA) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα δώσει έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες της, αντιμετωπίζοντας την Αγγλία στο επιβλητικό Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό το βάρος του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (10/10)στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Ο θάνατος του Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ στους συμπαίκτες του στην Εθνική και τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχολογία και τη συγκέντρωση των παικτών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια προς τιμήν του συναδέλφου τους.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, με πολλούς Έλληνες φιλάθλους να δίνουν το παρόν. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, απομένουν μόνο 300 εισιτήρια μέχρι να γίνει sold out για την πλευρά των Ελλήνων φιλάθλων, που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 4.500 στο γήπεδο.

Πηγή: ethnos.gr