Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε ένας οδηγός φορτηγού στον Ασπρόπυργο.

Τρία άτομα νεαρής ηλικίας, άρπαξαν με τη βία τον οδηγό πολωνικής καταγωγής, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν.

Στο βίντεο της ΕΡΤ, φαίνεται το θύμα να περπατάει στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών κοντά στη γέφυρα Ασπροπύργου όταν το αυτοκίνητο των νεαρών σταματάει μπροστά του, με τον έναν να κατεβαίνει και να τον τραβάει με δύναμη μέσα, στα πίσω καθίσματα.

Το αυτοκίνητο των δραστών μετά, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα ενώ στη διαδρομή, ξυλοκοπούν τον οδηγό με γροθιές και κλωτσιές και του αφαιρούν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κλειδιά του φορτηγού.

Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα, οι δράστες πετάνε τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο, κατεβαίνουν και τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο δρόμο ενώ του αρπάζουν και το κινητό του τηλέφωνο. Τελικά, εγκαταλείπουν το θύμα στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Ορφέως, τον οποίο βρήκαν τυχαία αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περνούσαν από το σημείο.

Μετά από έρευνες της Ασφάλειας Ασπροπύργου, και από το στίγμα του κλεμμένου κινητού συνελήφθη ένας 17χρονος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον Πολωνό οδηγό, ως ένας από τους δράστες που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν, σύμφωνα με την ertnews.gr. Γίνονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν οι δύο συνεργοί του.

Πηγή: in.gr