Ο Στέλιος Διονυσίου πήρε το μικρόφωνο, Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας τον πλαισίωσαν και έγιναν οι τρεις τους μια ξεχωριστή μουσική τριάδα.

«Θέλω να καλέσουμε στη σκηνή, μια καθαρή λαϊκή φωνή, φωνάρα ευγενική, έτσι όπως πρέπει να είναι οι λαϊκέ φωνές, έναν ευγενικό άνθρωπο. Με πολύ μεγάλη χαρά να καλέσουμε τον κ. Στέλιο Διονυσίου», προλόγισαν μαζί Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας.

Δείτε επίσης: «Η μικρή μας πριγκίπισσα» – Τα «Χρόνια Πολλά» του Χαρδαλιά στην κόρη του

«Είναι δικιά μου χαρά, είναι μεγάλη η τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας», απάντησε εκείνος.

Κι ύστερα έπαιξαν μαζί το τραγούδι που είχε τραγουδήσει ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου, και είχαν διασκευάσει οι Πυξ Λαξ το 1996-97, «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα».

«Ας την να λέει»: Για ποιον είχε γράψει ο Ξύδους την μεγάλη λαϊκή επιτυχία

Όσο για το «Άστην να λέει», ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε πως γράφτηκε το 1990, από τον Μάνο Ξυδούς, και το προόρισε για τον Στράτο Διονυσίου, αλλά τελικώς τραγούδησε ένας άλλος μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ο Βασίλης Καρράς.  «Άστην να λέει», λοιπόν, από τον Στέλιο Διονυσίου και τους Πυξ Λαξ.

Ήταν Δεκέμβρης του 1982 όταν μέσα στο δίσκο με τίτλο «Θυμήσου» ο Στράτος Διονυσίου, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Κώστα Κοφινιώτη, τραγουδούσε «Άκου βρε φίλε». Έτσι έκλεισε και η συνύπαρξη των τριών…

Σοκ με θάνατο βρέφους στη Λαμία – Κοιμόταν στο αμάξι πριν ξεψυχήσει

Πηγή: in.gr